MEN VELDIG GOD DAG ALLE SAMMEN! 😉

Oppføringen vår for i dag er fokusert på de mest sportslige hundene, de som driver med noen form for sport, som kan påvirke dem, i noen av leddene, og hvorfor ikke de hundene i huset som allerede har en viss alder og kan ha noen slags beinproblem.

Sport som Mushing, canicross, Agility eller andre aktiviteter der hunden utfører sport med middels / høy intensitet, forårsaker slitasje eller straff i sitt lokomotorsystem. I likhet med høytytende idrettsutøvere trenger hundene våre også kosttilskudd som bidrar til å redusere slitasje eller redusere straffen på skjelettsystemet.

Før skaden oppstår, må vi FOREBYGGE, vi må bruke NATURLIGE komplekser som hjelper oss med å redusere slitasje hos idrettsutøvere.

– Hva kan vi gi dem?

Glukosamin Dette naturlige stoffet som finnes i kroppen vår og hos våre firbente følgesvenner, er tilstede i væsken som omgir leddene. I tillegg bruker kroppen glukosamin til å produsere en rekke andre stoffer som er involvert i dannelsen av sener, leddbånd og brusk.

Hunder som har leddskade forårsaket av overdreven arbeid, kan føre til at brusken går i stykker eller reduserer tykkelsen, noe som gir mer friksjon mellom ledd, smerte og stivhet, noe som igjen forårsaker ubehag hos dyret og en merkbar reduksjon i atletisk ytelse.

Forskning viser at inntak av glukosamintilskudd enten kan øke mengden brusk og væske som omgir leddet eller FOREBYGG DETERIORASJON.

– Hvorfor NUTRILITE og ikke andre tilskudd?

Her er 4 + 10 grunner. Du vil se hva som er det mest tilstrekkelige tilskuddet for sportshunden din (og for deg selvfølgelig).

1.- Glukosamin som brukes i kosttilskudd kommer ikke alltid fra naturlige kilder, og i de fleste tilfeller er det laget i laboratorier.
Det er forskjellige former for glukosamin som inkluderer glukosaminsulfat, glukosaminhydroklorid og acetylert glukosamin.

Disse forskjellige kjemikaliene har noen likheter; det kan imidlertid hende at de ikke har de samme effektene når de tas som kosttilskudd.
Nutrilite Glucosamine kommer i form av hydroklorid som tillater en høyere konsentrasjon av den aktive ingrediensen.

2.- Kosttilskudd som inneholder glukosamin inneholder ofte andre ekstra ingredienser som kondroitinsulfat, MSM (metylsulfonylmetan) eller haibrusk.

Så langt har forskere ikke funnet bevis for at kombinasjon av de andre ekstra ingrediensene med glukosamin gir noen fordel.

3.- Nutrilite ekstrakter glukosamin fra bløtdyr og krepsdyr som ikke er forurenset med tungmetaller og bruker et eksklusivt patent for utvinning av det aktive prinsippet som garanterer kvalitet og total absorpsjon.

Ledsag komplekset med Boswellia Serrata-ekstrakt, av organisk opprinnelse dyrket på egne gårder uten kjemiske midler. Denne planten har gode betennelsesdempende og beroligende egenskaper.

Vitamin C fra organisk Acerola, også dyrket på Nutrilite-gårder, sørger for total absorpsjon og syntese av aktive ingredienser, samt fremme dannelsen av kollagen, så viktig for alle ledd- og muskelvev.

4.- Fordi VI HAR TESTET DET, OG DET FUNGERER. Som mange av dere vet, har vi i pakken vår, en hund på mer enn 15 år, han heter Sig. Denne husky og greyhound hunden har vært med oss ​​i omtrent 5 år, den har kommet fra et mushing team som utførte langdistanseløp, så leddene, på dette punktet i sin fase, er ganske berørt.

De siste to årene har vi prøvd andre merker uten å se knapt noen resultater, og måtte gi ham kortikosteroider for smertene.

For omtrent 5 måneder siden ble vi kjent med merket Nutrilite, vi bestemte oss for å prøve dette produktet, og på bare en måned har resultatene allerede begynt å bli sett. Klager når han prøver å legge seg, halter når han går, er stiv og knapt beveger seg … om litt over en måned, kan han komme seg på to ben for å komme oss på fanget, for å gå et løp enn et annet og viktigst av alt og i det som har blitt lagt merke til mest, det har vært i hans sinnstilstand, det har ingenting å gjøre med Signal for noen måneder siden, han virker et par år yngre uten tvil, livskvaliteten er mye bedre.

Mushing-sesongen begynner i september. Spørsmålet mitt er at hvis Nutrilite har klart å forbedre en 15 år gammel hund, hva tror du resultatet blir hos denne hunden? Uten tvil vil sportsprestasjonene dine være mye mer optimale.

Vil du fortsatt ha flere grunner? Vel, her er 10 andre.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vel, du kjenner gutter, hvis du har en venn av denne typen, eller selvfølgelig de i huset med en høy alder, ikke nøl med å bruke glukosamin av Nutrilite, uten tvil, vil du merke forskjellen.

For mer informasjon, kontakt oss via ethvert sosialt nettverk, internett eller telefon, vi hjelper deg gjerne. Vi har Duo PACKS eller COMBO TOTAL, spør om dem og deres store fordeler.

For å avslutte dette innlegget ønsket jeg uten tvil å takke samarbeidet med Javier Lloréns (ledd osteopat og anvendt ortomolekylær ernæring). Mye av dette innlegget er laget av ham. Hvis du vil vite mer om hans imponerende arbeid, her er nettstedet hans http://canalherniadiscal.com

Hilsen til alle. Vær snill! 

HundeVakten  🇳🇴🐕🐺🐩🐾

Vi passer på vennen din når du ikke kan 🐕
Som hjemme 🏡 
UTEN BUR ❌
@kjaeledyr   
www.hundevakten.com

Hunden Din og Du 🇳🇴🐕🐺🐩🐾

Hundeskole 🐕🐾🏫 online/klasserom
Kurs for YRKE og FAMILIER 🐕‍🦺🐾🐕
Den beste treneren for hunden din, er du
Vi er valpespesialister.   
@hundendinogdu  www.hundendinogdu.no


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *