MEN VELDIG GOD DAG ALLE SAMMEN! 😉

Vi fortalte deg for noen dager siden at det er året med STORE NYHETER på HundeVakten, og selvfølgelig har vi ikke løyet for deg.

En av disse nye utviklingene er at vi har opprettet en seksjon på bloggen vår #HUNDETIPS. Vi vil prøve innimellom å lage en oppføring med instruksjoner og / eller verktøy for å oppnå en god sameksistens med våre firbente følgesvenner.

Hundetipsene vil virkelig være fokusert på hunder. Hvis du når som helst trenger en annen type kjæledyr, ikke nøl med å spørre oss gjennom denne tråden eller bare sende en e-post, vil vi gjerne hjelpe deg. Vi vet ikke? Vi vil dokumentere oss selv om denne saken og / eller vi vil spørre andre profesjonelle kolleger, og vi vil prøve å løse eventuelle tvil som måtte oppstå. Sammen vil vi finne løsningen.

Ehh !!! At du vet at de vil være naturlige hjemmemetoder, og viktigst av alt, de vil være økonomiske.


Med hvilken skal vi starte denne delen? Jeg tror dette innlegget er det ideelle stedet å starte, for mange av oss som har hunder og på steder der det regner mye…. Innleggstittelen sier alt! 😉

# HundeTips1. Dette huset lukter «PERRACO».

Forrige jul hadde vi flere hunder hjemme, og på Three Kings Day kom det en venn som ikke hadde sett oss på lenge, og ikke kjente senteret. Da han kom inn i huset (samme dag som han hadde blitt rengjort om morgenen og alt ble desinfisert, ja, det var en regnværsdag), laget han et rart ansikt, og sa ordrett … Det lukter «perraco»!
Ansiktene våre ble overrasket fordi vi for noen timer siden hadde renset alt, og det må være, ettersom vi er vant til lukten fordi vi ikke skjønte det.

Etter den fuktige dagen fordi en ting (av mange) som vi er besatt av, er å ha huset så rent som mulig (både for oss siden vi bor i det og for hundene) har vi begynt å spørre vennene våre hva de har forskjellige hunder, rengjøringspersonell og surfer på SAN google og SAN youtube. Etter mye tid og testing kan vi si at vi har funnet den magiske formelen GOD, GOD OG BILLIG, og vi vil selvfølgelig dele.

Vi skal lage et preparat gjennom fire ingredienser, nesten helt sikkert tre av dem du allerede har hjemme, og den fjerde kan du finne i en nærliggende urteleger.

Ingrediens er ….

– 5 dråper lavendelessens, med dette vil vi oppnå en avslappet atmosfære. Den beroligende og fantastiske duften hjelper til med å spre stress og nervøsitet, samt hjelper til med hvile. Ikke tro at med denne ingrediensen vil hundene holde seg stille, de vil være gode og formelle, det vil bare hjelpe. Det vi alltid sier,

Ingredienser for HVER LITER VANN:

– 3 dessertskjeer med natron.

Klyp saltet (hvis det er fra Himalaya eller det marine havet bedre).

– En liten strøm med hvit eddik (det er fra alkohol, vi har funnet den i kjøpesentre og supermarkeder (prøv å ikke bruke den til å lage hvitvin og / eller eple. Den beste er den som kommer fra alkohol).

– 5 dråper tea tree essens.

Natron og hvit eddik er naturlige desinfeksjonsmidler. De brukes til å desinfisere og deodorisere. De fungerer som et kraftig desinfeksjonsmiddel og ender opp med ubehagelig lukt. De er naturlige stoffer som gir utallige bruksområder og helsemessige fordeler.

Essensen av te-treet har en sterk karakteristisk aroma, med påvist antiseptiske egenskaper (det fungerer som et bakteriedrepende, soppdrepende og antiviralt middel), det er interessant som betennelsesdempende midler, deodoranter, balsamico, slimløsende, kur, etc … Lukten er ganske spesiell og sterk, ikke jeg liker den, men det er grunnen til at vi har kombinert den med vår SECRET ingrediens, som også er joooostia, som tjener til å skape den perfekte kombinasjonen og har en ZEN ATMOSFÆRE.

Ingrediens er ….

– 5 dråper lavendelessens, med dette vil vi oppnå en avslappet atmosfære. Den beroligende og fantastiske duften hjelper til med å spre stress og nervøsitet, samt hjelper til med hvile. Ikke tro at med denne ingrediensen vil hundene holde seg stille, de vil være gode og formelle, det vil bare hjelpe. Det vi alltid sier,

«En god utdannelse helbreder alle sykdommer.»

forberedelse:

For gulvet … I moppebøtta, bland alle ingrediensene med vann med samme mopp og voila, nå er det på tide å rengjøre hele huset. (Snart video på youtube-kanalen vår).
For møbler og / eller overflater … Vi bruker det som en papirdispenser. Vi trenger:

– et toalettpapir

– en rund eller firkantet plastkonisk større enn papirstørrelsen.

Det er veldig enkelt, vi tar hele det blandede produktet inne i konen og fyller det opp til halvparten, så legger vi papirrullen med resten av blandingen, fyller konen til den dekker rullen. Fjern papppatronen og la den stå i en halv time med lokket lukket. ØYE! Ikke overdriv det med vannet. (Snart video på youtube-kanalen vår).

Med disse verktøyene og god daglig ventilasjon, vil du ikke lenger ha ubehagelig lukt i hjemmet ditt, og hvis du ikke vil ha lukt og til og med har et miljø rik på oksygen, anbefaler vi at du bruker en bærbar ozon i omtrent 15 minutter om dagen .

Med disse ENKELE OG BILLIGE verktøyene får du ingen å vite at det er hunder i huset, vel, nei, hvis du har 200 leker, hjørnene på møblene bitt, 2000 bilder av hunden din, sikling, hår overalt, jeg tror du vil ha det vanskelig, men ja, huset vil lukte godt !!!!

Hvis noen av dere har andre naturlige hjemmemedisiner, og du vil dele det med alle, ikke nøl med å sette det i dette innlegget, og vi vil evaluere blant alt som er best.

Hilsen til alle. Vær snill! 

Hunden Din og Du 🇳🇴🐕🐺🐩🐾

Hundeskole 🐕🐾🏫 online/klasserom
Kurs for YRKE og FAMILIER 🐕‍🦺🐾🐕
Den beste treneren for hunden din, er du
Vi er valpespesialister.   
@hundendinogdu  www.hundendinogdu.no

HundeVakten  🇳🇴🐕🐺🐩🐾

Vi passer på vennen din når du ikke kan 🐕
Som hjemme 🏡 
UTEN BUR ❌
@kjaeledyr   
www.hundevakten.com


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *