Hva skal jeg si? Vel uten dem ville ikke livet mitt være det samme.

Takket være disse «loc@s» har jeg lært hva en flokk er og viktigheten av den. Hunder er kjødelige, de må være i sosiale grupper og bo sammen med andre av sitt slag.

For tiden lever vi med 8 hunder pluss to eller tre beskyttere som vi samarbeider i resepsjonen med foreningene WEIMARANER RESCUE SPANIA og PROYECTO CAÑADA.

Flokken danner grunnlaget for vårt utdanningskonsept, TEAM PROJECT. Med dem sosialiserer vi hundene som kommer til vårt senter, og de er eksemplet for hundene som kommer i fosterhjem.

Med EDUCAN kognitive-emosjonelle metode er det for meg den beste måten å lære meg / lære dem alle å leve sammen og med respekt.

JAVIER LLORÉNS BLANCO

– FUNDAMENTAL Pillar of the HundeVakten Center Spain, er en ekte elsker og beskytter uten tvil om dyr.

– Han har gått på mange kurs både i stell og utdannelse av hunder i forskjellige sentre på nasjonalt og europeisk nivå, fortsetter han å trene i dag.

– Medstifter av Dyr-Up ANIMAL RESCUE Animal Sanctuary. Et rom for husdyres frie liv og for å vekke bevisstheten til mennesker i deres forhold til andre levende vesener.

– Medlem av Vegan Up, en bevegelse av sunne gründere samlet om en sak: å skape en ny, sunn, bærekraftig og etisk verden. http://vegan-up.es

JOSE BARCIA ARIAS

– Jeg er hundelærer. Valpespesialist.

– Jeg driver HundeVaktent Senteret Spain med hjelp fra Javi.

– Jeg trener alltid både i omsorg som veterinærtekniker og i hundetrening og trening.

– Mine nye prosjekt valperTODOTERRENO

– Grunnlegger av Dyr-Up ANIMAL RESCUE Animal Sanctuary. Et rom for husdyres frie liv og for å vekke bevisstheten til mennesker i deres forhold til andre levende vesener.

– Teknisk delegat for Madrid Vintersportforbund.

– Medlem av Vegan Up, et fellesskap av gründere forent rundt en sak: skape en ny, sunn, bærekraftig og etisk verden http://vegan-up.es

– Og jeg INVITERER deg hvis du vil sladre om CVen min, LinkedIn